• Baking Bread

Baking Bread

Baking Bread is een idee van een van de stagiairs hier bij NL Innovators. Patrick Haywood doet Small Business en Retail en is van Duitse afkomst. Als buitenlandse student is het niet makkelijk om hier een bijbaan te vinden en ook krijgt Patrick geen studiefinanciering zoals Nederlandse studenten, daarom kwam hij met het idee om zelf een bedrijfje te beginnen: een voordelige broodjesservice voor studenten.
Binnen zijn stage heeft Patrick de ruimte gekregen om dit idee als project in te brengen en heeft hij 4 weken de tijd om zijn broodjesservice op te zetten.

 

Met zijn project wil Patrick onderzoeken of dit een levensvatbaar concept is, hij is erg geïnteresseerd in ondernemerschap en ziet dit project als de ultieme kans om te ontdekken of hij in staat is om zijn eigen onderneming op te zetten. Vanuit NL Innovators krijgt hij de kans dit te onderzoeken, met begeleiding en hulp bij het opbouwen van een netwerk. Hij hoopt dat zijn idee hierdoor uitgroeit tot een succes en uiteindelijk winst kan maken.

 

Heeft u tips of ideeën voor Patrick? Neem dan contact op via e-mail:
p.j.haywood@web.de

Innovator

Students

Experts