• DaretoCare

DaretoCare

DaretoCare is een bedrijf wat ontstaan is vanuit eigen ervaring met de zorg. De eigenaresse van DaretoCare is Manja Ellenbroek, zij is begonnen op een ingenieursbureau en kreeg daar veel belangstelling voor innovatie. Met de innovatie is zij verdergegaan in de vastgoedbranche en heeft binnen deze branche de gezondheidszorg proberen te motiveren voor het innoveren. Toen dit stroever liep dan verwacht heeft Manja vele lezingen gevolgd over de vernieuwingen binnen de gezondheidszorg.

Hierna heeft zij in 2003 DaretoCare opgericht. Met DaretoCare heeft zij vele zorgpartijen benaderd, maar het bleek dat deze niet open stonden voor veranderingen. Vervolgens is er in 2013 een DaretoCare shop geopend in hartje Rotterdam. In de shop werden allerlei verschillende innovaties getoond die allen ontwikkeld zijn om mensen met een vitaliteitsbeperking meer zelfredzaamheid te bieden. Ook kon iedereen die langs wilde komen met vragen of langs wilde komen voor een gewoon gesprek de winkel binnen lopen. In de winkel kregen ook verschillende ondernemers de kans om hun producten te promoten.

Vandaag de dag bestaat de DaretoCare shop niet meer. Deze is geraakt door de crisis en heeft door te weinig coöperatieve organisaties de deuren moeten sluiten. Het kantoor van DaretoCare bestaat nog steeds en alle vragen worden nog steeds door Manja beantwoord. De taak aan ons is nu om er voor te zorgen dat er een duidelijk businessplan wordt ontwikkeld waarin ook aanbevelingen gedaan zullen worden. Hierbij staat de rode draad van het bedrijf centraal: Een Gezond en Gelukkig leven voor iedereen.

Innovator

Students

Experts