• Forwarder

Forwarder

Mobiel of telefonisch bereikbaar zijn is tegenwoordig steeds meer een must dan een pre. Het wordt als lastig bevonden wanneer iemand niet bereikbaar is. Zeker wanneer je ook niet weet waarom die persoon niet bereikbaar is. Hier speelt innovator Edwin Kruis met zijn idee ‘Forwarder’ op in.

 

Forwarder is een telefoon provider met extra’s, denk hierbij aan een eigen telefoon centrale die functioneert als persoonlijke assistent en controleerbaar is met de web-app en de mobiele app. Je kan een mobiel abonnement afsluiten bij Forwarder, zoals je ook bij bijv. Vodafone en KPN kan. Maar je kan ook een abonnement nemen op de service Forwarder als je al klant bent bij een andere provider.

 

De mobiele app en de web-app zorgen ervoor dat Forwarder als doorschakel service functioneert via een online cloud, en als een voicemail met extra’s optreed op het moment dat de telefoon niet beantwoord kan worden. Denk hierbij aan het inspreken van persoonlijke berichten voor de bellers, maar ook aan standaard geprogrammeerde berichten. Voorbeelden hiervan zijn, “Ik zit momenteel in een vergadering, bel me terug over 1 uur” of “Ik woon een presentatie bij en ben momenteel niet telefonische bereikbaar”. Als er geen gebruik wordt gemaakt van deze berichten kan Forwarder ook de telefoontjes doorsturen naar bijvoorbeeld collega’s of compagnons.

 

Ook is Forwarder bezig met een koppeling aan Google agenda waar je per afspraak aan kan geven wat jou status van bereikbaarheid is per afspraak. Verder maakt het gebruik van de optie om locatievoorziening in te schakelen zodat Forwarder weet waar je bent, en ook doorheeft of je auto rijd en dergelijke.

 

Om te zorgen dat je wel de belangrijke telefoontjes kan ontvangen van bijvoorbeeld vrouw of kinderen, maakt Forwarder gebruik van het ui ringen principe. Je kan een ring aanmaken met favorieten die jou altijd kunnen bereiken en ook ringen met bijv. collega’s en andere contacten. Dit zorgt ervoor dat jou bereikbaarheid te personaliseren is.

 

Heb je tips of ideeën voor Edwin Kruis? Neem dan contact op via forwarder@nlinnovators.nl

Innovator

Students

Experts