Over ons

NL Innovators brengt ondernemers, studenten, experts en bedrijven bij elkaar en versnelt de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

 

Een idee wordt ingebracht door een ZZP’er, MKB- of student-ondernemer. Dit idee wordt vervolgens in vier weken door een multidisciplinair team van vijf studenten verder ontwikkeld. Deze studenten worden door experts ondersteund om de kwaliteit van idee-ontwikkeling te waarborgen.

 

Na deze vier weken komt het idee in de vorm van een uitgebreid en solide businessplan terug bij de oorspronkelijke ideebrenger, de Innovator. De Innovator blijft altijd eigenaar van het idee. Wij brengen vervolgens deze Innovator in contact met potentiële investeerders, klanten en/of leveranciers.

 

Samenwerking is de kracht tot succes!

NL Innovators draagt zorg voor het gehele proces – van het ontstaan van een idee tot het succesvol lanceren van een product of dienst. We hechten daarom grote waarde aan de goede en intensieve samenwerkingen tussen studenten, experts en Innovators.

 

Toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde van de NL Innovators zit in het bieden van een structuur, een gestandaardiseerd proces, een multidisciplinair studententeam en experts die de Innovator helpen om zijn idee te ontwikkelen. Daarnaast voorziet NL Innovators in nieuwe contacten met samenwerkingspartners voor het implementeren van de nieuwe producten of diensten.