Experts

Experts

 

Experts zorgen voor de nodige kennis, visie en contacten ter ondersteuning van de studenten. Daardoor blijft de kwaliteit van de concepten gewaarborgd. Experts zijn er nodig in zeer uiteenlopende gebieden;  van coaching en proces experts tot vakinhoudelijke experts.

 

Drie redenen om je aan te melden als Expert

 

    • Als expert kom je in contact met gemotiveerde jonge innovators en kun je actief deelnemen aan de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten en diensten.

 

    • NL Innovators geeft je de gelegenheid tot een fantastische uitbreiding van je netwerk. Tijdens diverse bijeenkomsten kom je in contact met andere experts, innovators, professionals, ondernemers, bedrijven, organisaties en overheden.

 

      • Je doet meer kennis op over innoveren, begeeft je in een energieke werkomgeving en je kunt op een effectieve manier jouw kennis en expertise inzetten.

 

Wat wordt er van mij verwacht?
Als expert kun je bijdragen in de vorm van het geven van een workshop, het beantwoorden van vragen op de wekelijkse bijeenkomsten of meewerken en ondersteunen van teams en innovaties. Je bepaalt vooral zelf hoe je van waarde kunt zijn bij NL Innovators.

 

Hoe kan ik mij aanmelden?
Aanmelden als expert doe je door het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens nemen wij contact met je op om jouw aanmelding verder af te handelen.