Partners

Partners

 

Partners zijn onmisbaar voor NL Innovators. Dankzij de steun van verschillende partners heeft NL Innovators de kennis, faciliteiten en het netwerk aan boord waarmee de teams kunnen worden ondersteund. Op deze manier worden de studenten en experts gestimuleerd & gefaciliteerd om de ideeën door te ontwikkelen tot succesvolle producten of diensten. Samen werken aan innovaties is het doel.

 

Ambassador
De rol van de ‘Ambassador’ is bedoeld voor partijen die NL Innovators een warm hart toedragen. Ze helpen waar ze kunnen en waar het nodig is. Daarnaast verspreiden ze de ambities en doelen van NL Innovators om potentiële studenten, experts en/of partners te werven.

 

Sponsor
Een ‘Sponsor’ is te vergelijken met een corporate partner en dit partnertype is bestemd voor kleinere bedrijven /organisaties die willen bijdragen aan het succes van NL Innovators. Een sponsor draagt bij door een bijdrage in geld of in natura en krijgt daar zeer veel exposure en betrokkenheid voor terug.

 

Theme Partner
De vijf thema’s: Energy, Sustainability, Social, Technology en Health worden elk door een ‘Theme partner’ ondersteund op één expliciet gebied. De thema partners hebben al veel ervaring en kunde en dankzij nauwe samenwerking met NL Innovators ondersteunen ze de ideeën die onder hun specifieke thema vallen.

 

Knowledge Partner
Een ‘Knowledge partner’ biedt dankzij een nauwe samenwerking met NL Innovators extra kennis en contacten voor de studenten en experts. Bovendien kan een knowledge partner ook een schakel zijn tussen de innovators en het bedrijfsleven.

 

Corporate Partner
Een ‘Corporate partner’ ondersteunt NL Innovators voornamelijk op het gebied van financiën. In ruil daarvoor hebben ze de gelegenheid om als bedrijf meer in de belangstelling te staan en als eerst in contact te komen met interessante Innovators.

 

Facilitating Partner
Een ‘Facilitating partner’ zorgt voor het faciliteren van de ontmoetings- en werkplekken van NL Innovators. Ze bieden de ruimte, catering of op een andere manier ondersteuning voor de optimale uitvoering van de activiteiten en de events/bijeenkomsten.